Wisely nieuwe structurele partner

In oktober vorig jaar deed BLSC beroep op Wisely om hun grootschalige nationale Shop & Win-actie te organiseren. In nauw overleg met de BLSC-werkgroep zorgden ze voor een uitvoering van A tot Z: van concept over campagnebeeld, een 360° communicatie en technologische integratie tot de volledige logistieke operatie. Wisely is bovendien met founder en CEO Maarten Decramer al jaren trouw lid van het BLSC netwerk. Het waren aanleidingen om te praten over een structureel partnership. En zo geschiedde. Recent tekende Wisely in voor een partnership van 3 jaar.

Luc Plasman, General Manager BLSC:

“We zijn verheugd om Wisely als nieuwe structurele partner te mogen verwelkomen. Meer dan ooit kijken we naar de kracht van samenwerken en netwerk. We zoeken bij partners steeds naar een specifieke ervaring die een meerwaarde kan bieden voor onze organisatie en onze leden. Wisely beweegt zich al jarenlang op het vlak van informeren, inspireren en activeren van shoppers, toeristen, inwoners, ondernemers en retailers. Via een aanpak van place marketing en community management. Met online én offline services. Deze ervaring vloeit voort uit de achtergrond van founder Maarten Decramer als ex-centrummanager Stad Kortrijk en daarna meerdere opdrachten voor retailparken en binnensteden.”

Anneleen Vanhaverbeke, Marketing Manager Wisely:

“Tijdens onze samenwerking voor de Shop & Win-actie voelden we dat we met onze expertise voor BLSC een meerwaarde kunnen betekenen. Ons multidisciplinair team is dagelijks bezig met tal van activiteiten hoofdzakelijk voor retailparken in België: uitwerken van campagnes op maat, organiseren van animaties, opzetten van online wedstrijden, dagelijkse beheer van de social media kanalen, lanceren van een cadeaubonsysteem, organiseren en begeleiden van huurdersoverleggen…  Hierbij doen we heel wat inzichten op die ervoor zorgen dat we onze acties continu kunnen bijsturen en optimaliseren.
Waar Wisely focust op het creatieve en operationele luik richt ons partnerbedrijf Beaver & Eagle zich op het achterliggende technologische gedeelte van deze activiteiten: de selectie van de juiste platformen, het creëren van gebruiksvriendelijke interfaces, de set-up van online systemen en platformen….
Dit heeft onder meer als voordeel dat we alles in-house beheren en dat onze klanten slechts één aanspreekpunt voor het hele project hebben. Bovendien kunnen we garanderen dat er binnen ons team steeds een back-up klaar staat en continuïteit dus verzekerd is.”

Filip De Bois, voorzitter BLSC:

“Naar aanleiding van COVID-19 staat de retailsector en dus ook de retailvastgoedsector nog heel wat bijkomende uitdagingen te wachten.  We kijken er vooral naar uit welke inzichten en inspiratie Wisely en Beaver & Eagle zullen aanbrengen voor ons en onze leden. Hun stabiele aanwezigheid in onze wereld reeds 10 jaar lang, toont aan dat ze een betrouwbare onderneming zijn, perfect op maat voor een structureel partnership met ons.”

Maarten Decramer, founder & CEO Wisely:

“We hebben een duidelijke missie: via onze diensten willen we onze opdrachtgevers in de wereld van retailparken en shoppingcentra maar ook centrummanagement van steden en gemeenten een volledige ontzorging aanbieden. Volgens hun eigen wensen. En met een grote kennis van zaken doordat we over heel België en nu straks ook in Spanje en Portugal aan de slag zijn. Met dit structurele partnership willen we BLSC en haar leden inspireren en nieuwigheden en inzichten vanuit onze expertise aanreiken. We kijken er ook naar uit om samen met BLSC en haar leden na te denken over toekomstige – al dan niet digitale en technologische – concepten die voor shoppingcentra en retailparken een meerwaarde zullen betekenen.

Voor meer informatie over Wisely en Beaver & Eagle: www.wearewisely.com en www.beaverandeagle.com

Overige nieuwsberichten