Project in de spotlights: Westland Shopping

Westland: Renovatie en Dynamisering.

AG Real Estate is begin september 2019 begonnen met ingrijpende renovatiewerken in Westland Shopping te Anderlecht. Deze verbouwingen hebben tot doel om de attractiviteit te verhogen en het commercieel aanbod te verbreden. Deze bekende shopping ten westen van Brussel zal na de werken een totale oppervlakte hebben van 50 000 m² en een nieuwe, meer dynamische identiteit. Een herpositionering gericht op de beleving van de klant “ Live, Shop, Play”.

Dankzij de reeds gerealiseerde verbouwingen heeft de Westland van de Toekomst reeds de volgende enseignes verleid: Intersport – Courir – Burger King – O’Tacos – Hawaiian Poké Bowl – English Home en een leisure pool van meer dan 4.000 m², uitgebaat door MI12 et KIKO Consult.

Deze goede start van de commercialisatie versterkt AG Real Estate in zijn ontwikkeling en zijn vaste wil om zijn volledige Retail portfolio te dynamiseren.

Het einde van de werken aan de shopping en zijn omgeving is voorzien voor eind maart 2022. Meer info op https://www.worksinwestland.be/

Overige nieuwsberichten