Project in de schijnwerpers: Vernieuw(r)ing voor Ring Shopping in Kortrijk

Wereldhave Belgium investeert in een nieuw exterieur en logo voor winkelcentrum Ring Shopping. De renovatie zorgt voor een moderne gevel, een overdekte passerelle, groene rustzones en een evenementenplein. Samengevat: iets strakker in een gezellig groen kader.

De vernieuw(r)ing is de eerste stap naar een Full Service Center, dat beter zal beantwoorden aan de behoeften van de bezoekers op vlak van winkelaanbod, dienstverlening, omgeving en faciliteiten.

Het doel van de renovatie is een betere visibiliteit vanaf de Ringlaan – een uitstekende locatie met veel passage. Daarnaast mikt Wereldhave Belgium ook op meer bezoekers en het verbreden van het commercieel aanbod.
Het nieuwe logo wordt begin oktober al aan het publiek bekend gemaakt. Op het eindresultaat van de verbouwingen is het nog even wachten tot april 2022 .

Ook binnen zitten we niet stil. Het infopunt ‘The Point’ wordt uitgebreid en verhuist naar een nieuwe locatie.
Het servicehart van Ring Shopping kan je vanaf begin september in het pand tussen Albert Heijn & Foobia vinden. We pakken uit met een uitgebreide waaier aan nieuwe diensten: pakket afhaalpunt, naai atelier, powerbank uitleendienst, foto print service, inpaktafel en verkoop van lokale producten. Onze andere diensten zoals het ontlenen van rolstoelen en de verkoop van onze gift card, etc. blijven er beschikbaar.

Onze bezoekers kunnen voor praktische informatie, updates en video’s terecht op www.ringshopping.be/vernieuwring

Overige nieuwsberichten