Marketingacties Q4 2020

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens Q4 2020!

Shopping Cora La Louvière – Gratis Expertise

Laat de schatten van op uw zolder gratis schatten door een expert.

 

« ZE Art Galeries », een onuitgegeven concept in Galeries St Lambert  

Galeries St Lambert verrassen en innoveren opnieuw met “ZE Art Galeries”, een project gericht op artiesten met een dubbel objectief: hen een vitrine bieden om zich beter te laten kennen en via een verkoop per opbod van minstens één kunstwerk per artiest een goed doel, door hen uitgekozen, steunen met de opbrengst van die verkoop.

Sinds eind 2020 ontvangt Galeries St Lambert achtereenvolgens verschillende Luikse artiesten die dan werken in de shopping.

Voor die gelegenheid is een commerciële ruimte op de eerste verdieping ingericht als atelier zodat het werk daar ter plaatse gecreëerd wordt.

De bedoeling is eveneens om passanten de kans te geven om het scheppingsproces te laten mee beleven.

Eens het kunstwerk klaar is, wordt het gedurende 3 weken ter plaatse tentoongesteld.

En de kunstenaar die aan de actie deelneemt aanvaardt dat hij zijn creatie gratis ter beschikking stelt om het per opbod te verkopen. Hij kiest ook zelf het goede doel waaraan de opbrengst van de verkoop geschonken wordt.

Na Pupa, wiens werk in december verkocht werd voor 330€ en Florkey wiens schilderij gerealiseerd werd in januari en verkocht voor 440€, werden de sleutels van de ZE Art Galeries deze maand toevertrouwd aan Moshi Moshi. Zijn live painting vond plaats op 6 maart.

Vele andere talentvolle Luikse kunstenaars staan op de wachtlijst van Galeries St Lambert, Ze shopping te Luik.

 

ECO Fashion Weeks in Wijnegem

Talrijke winkels zetten in Wijnegem – Shop Eat Enjoy hard in op ecologische en duurzame mode. Met de campagne ‘Eco Fashion’ wilde Wijnegem dit tijdens de modeweken in september extra benadrukken en iedereen laten weten dat verantwoord shoppen ook in Wijnegem kan. Op 25 modeplatformen kon de bezoeker populaire trends in duurzame mode ontdekken, zoals jassen van PET-flessen vervaardigd, sneakers van gerecycleerd plastic, enz. Daarnaast werden ook enkele duurzame initiatieven gelanceerd: met een grootste recyclage-actie kreeg oude kleding een tweede leven. In totaal werd meer dan 3500 kg kleding ingezameld voor het goede doel. Wie kleding deponeerde kreeg een mooie, duurzame shoppingtas. Bezoekers konden ook gratis van een oud kledingstuk een mondmasker op maat laten maken.

 

Overige nieuwsberichten