Marketingacties

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra!

Ninja Warriors parcours in Woluwe Shopping

Na een korte opwarming hadden de kinderen 10 minuten om de verschillende uitdagingen te testen: hun behendigheid testen op het bumper parcours, zich verplaatsen van ring naar ring, koord klimmen, deuren overschrijden en op schijven lopen … .

Een behendigheidsspel en snelheidsparcours : iedere dag, van zaterdag 2 tot vrijdag 8 april, werden de 3 beste scores geselecteerd om deel te nemen aan de grote finale op 9 april.

De 3 winnaars van deze finale ontvingen aankoopbons en de andere finalisten een mooie troostprijs.
De animatie heeft een enorm succes gekend. 1.172 ninja’s hebben het parcours afgelegd tijdens deze 6daagse animatie.

   

Dock’s Fashion School

De klanten van Dock’s hebben de gelegenheid gehad om te genieten van de Docks Fashion Show, de beauty school maar eveneens van de fashion school.

Door gratis deel te nemen aan de fashion school op 30 april of 4 mei, kregen de klanten van een personal shopper raad en trucjes i.v.m. de modetrends.
Nadien vergezelde de personal shopper de klant in de winkel van zijn/haar keuze voor een gepersonaliseerde shopping.

Voel je goed, voel je cool, voel je wild met Dock’s!

Het was een geweldig succes!

   

Grands Prés Mons: Digital slot car voor Vaderdag

Van 4 tot 11 juni heeft ons winkelcentrum een animatie georganiseerd ter ere van de papa’s.

Via ons digital slot car, dat bestond uit 6 mini auto’s van het merk Porsche997, konden de papa’s hun behendigheid bewijzen op de piste.

Elke 30 minuten namen 6 papa’s deel. Aan het einde van elke animatiedag ontving de winnende tijd van die dag, een cadeaukaart Grands Prés.

De wedstrijden werden rechtstreeks uitgezonden op een reuze scherm; de beste tijd en de naam van de beste piloot verschenen op het scherm

       

Stockel Square in een Japans kleedje

Vermits Sint-Pieters Woluwe een belangrijke Japanse gemeenschap heeft, ontvangt Stockel Square ook veel bezoekers uit het land van de rijzende zon.

Ter ere van deze gemeenschap en om een kwalitatieve actie aan te bieden, die zou toelaten aan al onze klanten om een klein deeltje van de Japanse cultuur te ontdekken, heeft Stockel Square een creatieve workshop georganiseerd. Deze liet aan onze bezoekers toe om hub eigen Koinobori krans te maken op een stand die in hetzelfde thema was versierd.

De Koinobori ( letterlijk vertaald “ slinger van de karper”) worden traditioneel in Japan opgehangen voor het feeest van de kinderen. Volgens de legende zouden de karpers, na stroomopwaarts de rivier te zijn opgezwommen, de lucht in vliegen om draken te worden ….

Deze animatie, ingericht net voor Moederdag, heeft aan de kinderen de gelegenheid geboden om een origineel cadeau te geven aan hun mama en aan de volwassenen om een origineel decoratie element toe te voegen aan hun interieur.

   

ECO DAYS in Ring Kortrijk!

Wereldhave Belgium hecht veel belang aan duurzaam ondernemen in al zijn facetten. De dag van vandaag is ecologie en duurzaamheid een zeer belangrijke pijler die wij ook in onze marketingcampagnes proberen te implementeren.

Eind juni vond de eerste editie van het vierdaags evenement Eco Days plaats. Een evenement waar bezoekers kennis maken met allerlei manieren om een duurzame en ecologische levensstijl aan te nemen. We creëerden een ecologische markt in provinciale sferen met de nadruk op lokale-, zero-waste- en herbruikbare producten.

We verwenden onze klanten met verschillende gratis workshops zoals DIY natuurlijke poetsproducten en lichaamsverzorging, upcycling van ouder kleren en porseleinen service, juwelen maken uit oude handtassen, animatie muziek met afval door Trashbeatz… Na het deelnemen aan een workshop kreeg iedereen een goodiebag met duurzame producten (metalen rietjes, sprout potlood, alpro drankje…).

Het doel van het evenement is zowel de klanten als handelaars bewust maken van de nood aan verandering op ecologisch vlak. Zodat ook zij zelf stappen kunnen ondernemen naar een duurzame levensstijl. Slechts enkele aanpassingen maken al een groot verschil. Het concept Eco Days werd in ieder centra (Shopping Nivelles – Les Bastions – Belle-Île – Shopping 1) uitgerold. Ieder centra ontwikkelde het project via een andere invalshoek, maar allemaal met hetzelfde doel: handelaars en klanten informeren over duurzaamheid.

Voor meer informatie over het project kan je terecht op https://www.ringkortrijk.be/nieuws-events-overzicht/eco-days/

   

De Week van de « Bij » in The Leaf ( Ternat)

Het is voor het tweede opeenvolgende jaar dat The Leaf een animatieweek organiseert ter gelegenheid van de “Week van de Bij” (29 mei – 5 juni).

De leerlingen van de scholen in de omgeving van The Leaf werden uitgenodigd op 2 en 3 juni om deel te nemen aan geleid bezoek door de bijenkwekers van het Pajottenland.

De leerlingen en hun leerkrachten waren verheugd om meer te leren over deze insecten, die onmisbaar zijn voor ons ecosysteem, en vooral om deze van dichtbij te kunnen zien.

Op zaterdag 4 juni werd een volledige dag met animaties georganiseerd. Er werden gratis plantjes uitgedeeld, de imkers waren aanwezig en ook de mascottes Sofie The Leaf en Lola de Bij, er was een grimestand, springkastelen, … alles was er voor een heerlijke dag.

De zon was van de partij en het publiek ook. Tot volgend jaar.

 

   

« Eats Days » in City2

Op 25 juni heeft Florian Barbarot, ontdekt tijdens Top Chef 2019, zijn keuken geïnstalleerd in de food court van City2. Samen met de food influencer Leslie en Cuisine, heeft het duo een echte culinaire reis aangeboden aan de klanten van de shopping.

Live cooking show

Tijdens zijn live cooking show heeft chef Florian een gerecht en een dessert samengesteld in aanwezigheid van een aandachtig publiek. Na van de voorgestelde gerechten te hebben geproefd, konden de toeschouwers hun oordeel geven door middel van gekleurde kaarten. Groen betekende dat de klanten het voorgestelde gerecht wilden toegevoegd zien aan de kaart van het nieuwe restaurant van de Chef in Parijs. Geel betekende dat ze daar tegen waren. Maar dat was niet alles. Het publiek had ook de gelegenheid om de specialiteiten te ontdekken van de restaurateurs van City2 door de proevertjes aangeboden tijdens het evenement.

Overtuigde bezoekers!

Een enorm succes voor het gerecht en het dessert klaar gemaakt door de Chef. Een goede visibiliteit voor onze food court, een publiek ingenomen door de ervaring tijdens deze culinaire showcase en restaurateurs, tevreden door het resultaat na de door hen aangeboden proevertjes. Een volgende editie zal misschien plaatsvinden in 2023!

Overige nieuwsberichten