Marketingacties

Discopieten in K in Kortrijk

Een Sinterklaasactiviteit organiseren in covid-tijden is zoeken naar nieuwe manieren om Sinterklaas en de Pieten in contact te brengen met de kinderen. Daarom hebben wij in K in Kortrijk het in 2021 eens volledig anders gedaan. 4 weken lang is Discopiet langsgekomen met zijn vrienden om er steeds een (veilig) feestje van de maken.

Voor Sinterklaas mocht het allemaal iets rustiger. Hij las steeds de mooiste Sintverhalen voor in ons Droombos.

https://www.facebook.com/kinkortrijk/videos/433559924832679

 

De magie van de eindejaarsfeesten met de Gift Box van Galeries St Lambert

Van vrijdag 10 tot vrijdag 24 december heeft onze nooit geziene animatie, de fameuze Gift Box, vele klanten gelukkig gemaakt. Veel momenten van gedeeld geluk hebben een stukje magie bijgebracht aan de eindejaarsfeesten.

Hoe verliep deze animatie? De telefoon van de Kerstman, opgehangen binnenin een reuze cadeau, kon op elk moment rinkelen …. . De Kerstman nodigde de persoon, die de telefoon opnam, uit om een mooi cadeau te overhandigen aan een bezoeker van de Galeries. Verrassing en emotie waren op de afspraak.  Meer dan 200 personen werden verwend met prachtige geschenken gaande van een geurkaars tot een laptop voor in totaal ongeveer ….. € 9.000€! Er was voor elk wat wils: mannen, vrouwen, kinderen en baby’s, elke bezoeker kon op elk moment verrast en verwend worden …. Kortom het was MAGISCH!

Shopping cora Chatelineau: inhuldiging op 3 en 4 december!

  • Centrale HUB:

Teneinde de klanten te laten deelnemen aan dit evenement werd een gemeenschappelijk schilderdoek geïnstalleerd. Op dit doek konden de klanten iets tekenen of een boodschap achterlaten ter ere van Shopping cora. Deze ruimte liet de creativiteit van de klanten zien.

‘Het Schoonheid Moment’ werd in de HUB geïnstalleerd op vrijdag van 16 tot 18u. Yves Rocher en Georgie&Greg waren op het appel en stonden ten dienste van de klanten. 24 personen kwamen aan bod met 8 kapsels en 16 maquillages. De klanten waren super tevreden.

Op zaterdag 4 december van 14 tot 16u waren de kinderen uitgenodigd op de animatie “Word je eigen stripfiguur”. De eerste 100 klanten konden een kostuum van een Belgisch stripfiguur komen afhalen. 800 kostuums werden uitgedeeld tijdens 2 uur animatie!

  • De kerstbal:

Om leven in het winkelcentrum te brengen gedurende de maand december, werd een reuze kerstbal geïnstalleerd voor de winkel “Pronti”. De klanten werden gevraagd de juiste waarde van de kerstbal  (€1.025,37) te raden. De deelnemer die het exacte bedrag kon raden, kreeg de hele inhoud van de kerstbal als geschenk. Genoeg om heel wat cadeautjes uit te delen tijdens de feesten.

Waasland Shopping: de “Wishing Tree”

Tijdens de eindejaarsperiode stond de ‘Wishing Tree’ te blinken in Waasland Shopping. Een op maat gemaakte kerstboom die de warme wensen van de bezoekers van Waasland Shopping mocht ontvangen. Klanten penden hun kerstwensen neer, voor iemand die hen dierbaar is, en konden deze dan omhoog laten takelen in de kerstboom. Binnenkort laat Waasland Shopping een aantal van deze wensen in vervulling gaan!

  

Overige nieuwsberichten