BLSC Next Gen: een nieuwe start op 14 september 2022

 NextGen fieldtrip naar Westland, Malinas en ….. !

Na een lange coronapauze vindt binnenkort een nieuwe fieldtrip plaats van BLSC NextGen naar Westland Shopping en Winkelpark Malinas. Eigenaars, huurders, dienstverleners… uit het winkelvastgoed tot 35 jaar zijn meer dan welkom om met ons mee te gaan.

We starten de dag in Anderlecht bij Westland Shopping waar we een rondleiding krijgen in het bestaande en nieuwe gedeelte van het shoppingcenter. We zetten de dag verder in Mechelen waar we samen lunchen in Maneblusser City, een horecaconcept van brouwerij Het Anker. Vervolgens krijgen we een rondleiding op Winkelpark Malinas. Na inspanning volgt ontspanning, en dat doen we in het centrum van Mechelen waar we een boottocht maken op de Dijle. Afsluiten doen we met een diner in een leuke foodmarkt.

Hou dan alvast woensdag 14 september vrij in uw agenda voor een aangename en nuttige fieldtrip!

We hopen jullie te mogen verwelkomen!

Namens het BLSC NextGen bestuur, Simon de Vooght (C&W), Heleen Rossaert (Wereldhave), Evelyn Nédée (C&W) en Lynn Panckoucke (Mitiska REIM)

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen of één van je collega’s ( < 35 jaar) laten informeren ? Dat kan door een e-mail te sturen naar sp@BLSC.eu.

Overige nieuwsberichten