Bedankt aan onze partner MK Illumination

Als MK Illumination onderscheiden we ons in de markt van feestverlichting, door onze conceptuele aanpak. We kijken naar de branding en positionering van een winkelgebied en ontwerpen een plan voor de feestverlichting dat hierop aansluit.

In 2020 hebben we een mooi project mogen realiseren waarin het conceptmatig denken tot het maximale is uitgevoerd. Winkelcentrum Struytse Hoeck in Hellevoetsluis is herontwikkeld en wilde een nieuw voorstel voor feestverlichting. We hebben hiervoor een concept geschreven waarbij we naast een mooie en moderne basisverlichting, 13 unieke eyecatchers hebben toegevoegd. Deze eyecatchers waren strategisch gepositioneerd door het hele centrum, zodat de consumenten gestimuleerd werden om alle plekken in het centrum te ‘her’-ontdekken.

De marketingmanager van winkeliersvereniging Struytse Hoeck, heeft een marketingcampagne opgezet rondom de feestverlichting en de eyecatchers gebruikt in alle uitingen. Dit heeft geresulteerd in het perfecte totaalconcept waarin blijkt dat de feestverlichting niet alleen gezien moet worden als kostenpost, maar juist een enorme marketingwaarde heeft en dus direct resulteert in meer bezoekers, die langer blijven en meer besteden.

Bekijk het filmpje in de bijlage en laat je inspireren! https://vimeo.com/527391136

Overige nieuwsberichten